Din kompletta byggare


Vi är ett komplett byggföretag som arbetar i Stockholm med omnejd. Komplett Bygg i Älta AB hjälper privatpersoner & villaägare med allt inom bygg & renovering: från byggande av trädäck, till omläggning av tegeltak till nyproduktion av fritidshus och omfattande renoveringar & ombyggnader

 

Våra projektledare hjälper er att hitta smarta lösningar och kostnadseffektiva förslag för att se till att ni får det ni drömt om!

Kvalitetslösningar i fokus


Det viktigaste för oss är våra uppdragsgivare, och för att ni känna er trygga lämnar vi alltid ett bra jobb och tar vår tid så resultatet blir tillfredsställande. 

Vi går alltid igenom dina önskemål, förutsättningar och budget innan vi påbörjar arbetet. På så sett bygger vi upp en trogen kundkrets. Ett professionellt bemötande är mycket viktigt för oss så kunden känner förtroende för oss hela vägen. 

Totalentreprenad som trygghet


Komplett Bygg har egna snickare med hög hantverksskicklighet,  och vi samarbetar med behöriga hantverkare inom alla yrkesgrupper med alla nödvändiga behörigheter t.ex. Byggkeramikrådet BKR, Elsäkerhetsverket och Säker Vatten. Vi väljer våra samarbetspartners noga och med omtanke.

Långvariga fastighetsvärden


Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande märkena inom respektive verksamhetsområde för hållbara kvalitetslösningar som håller i längden. Komplett Bygg i Älta AB innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, F-skatt, avtal med byggnads, samt alla certifieringar som krävs. Läs mer här

Nyttja ROT-Avdraget


Visste du att som privatperson kan du använda ROT-avdraget vid renoveringar i hemmet? Detta innebär att du kan dra fördel av skattereduktion på arbeten i er fastighet. Vill du veta mer? Läs vidare på Skatteverkets hemsida. 

Ska vi träffas?


Kontakta Komplett Bygg idag på 08-120 319 66 för ett hembesök, så går vi igenom era önskemål och du får efteråt ett kostnadsfritt offert-förslag i ert nästa byggnads och renoveringsprojekt!